Bombers etsii uusia pelaajia

Laji on rugby, joukkueen kotipaikka on Pori ja pelattava sarja 1 div. Joukkueeseen kuuluu 26 jäsentä ja kalenterissa on 25 tulevaa treeniä tai peliä.

ILMAINEN RUGBYN ALKEISKURSSI NAISILLE JA MIEHILLE!

Ylitä itsesi, osallistu rugbyn alkeiskurssille ja vietä ikimuistoinen kesä uuden harrastuksen parissa!

Rugby on Suomessa ja Porissa ruohonjuuritason toimintaa. Tämä tarkoittaa myös sitä että harrastaminen on helppo aloittaa. 15 pelipaikan joukosta löytyy jokaiselle sopiva ja joukkueen kannalta tärkeä ruutu. Pori Rugbylla on joukkueet sekä miehille että naisille.

Bonuksena saat muutaman kymmentä uutta huikeaa ystävää, pääset mukaan ikimuistoisille peli- ja hupireissuille pitkin Suomea ja aina ulkomaille asti. Treenaaminen kannustavan porukan mukana nostaa jokaisen yksilön uudelle tasolle ja yhteiset onnistumiset kentällä palkitsevat tavalla jota voi muistella lopun elämää!

Mitä siis enää odotat? Hyppää joukkoon ja osallistu Pori Rugbyn alkeiskurssille!

TREENIPÄIVÄT:

MAANANTAI 21.5 KLO 18.30
TORSTAI 24.5 KLO 18.30

TREENIPAIKKANA URHEILUKESKUKSEN KENTTÄ NUMERO UK5

UK5 sijaitsee karhuhallin takana, Raumantien päädyssä.

Mukaan tarvitset vain keliin sopivat ulkoliikuntavaatteet ja juomapullon.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 20 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.